info@carobel-romeyns.be   +32 55 45 54 99

carobel-romeyns_kantoor

Over Carobel-Romeyns

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar erkend door het FSMA onder nummer 46220 A zijn wij niet gebonden aan één verzekeringsmaatschappij.

Wij werken met verschillende gerenommeerde maatschappijen. Zo kunnen wij U garanderen dat uw risico’s steeds correct verzekerd zijn.

 

Onze ambitie

Onze missie is gericht op een totale financiële bescherming. Dit zowel privé als zakelijk. Samen met U zoeken we naar de meest gepaste oplossing. Onze persoonlijke service en maatwerk worden reeds 25 jaar lang gewaardeerd.

Historiek

Het kantoor werd opgericht begin jaren 50 door Yvonne Hoebeke die zich samen met haar man Etienne Carobel toelegde op de verkoop van verzekeringen en spaarproducten. Yvonne was een gedreven persoon en realiseerde door de jaren heen een sterke groei door haar inzet en persoonlijke aanpak. Begin jaren 90 werd de zaak nieuw leven ingeblazen door Ignace Carobel  die afstudeerde als krediet- en verzekeringsmakelaar. Al gauw werd het kantoor aan de Oudenaardsestraat te klein en werd er in 1998 geïnvesteerd in een nieuw kantoor te Zegelsem. Na 20 jaar bank en verzekeringen wordt in 2018 besloten om enkel nog te specialiseren in verzekeringen. Samen met echtgenote Isabel Romeyns wordt de zaak met dezelfde gedrevenheid en persoonlijke aanpak verder uitgebouwd aan de Geraardsbergsestraat te Brakel.