bereikbaar ma tot vrij van 9 tot 12u

Particulieren


Voertuigen-mobiliteit

Auto-lichte vracht-kampeerwagen-aanhangwagen-oldtimer-moto-quad-elektrische fiets-speedelec-elektrische step-tractor privé gebruik enz.

Woning

Brandverzekering voor zowel eigenaar als huurder.

U kan kiezen voor de basisdekkingen gebouw met of zonder inhoud.

Het gebouw kan op verschillende manieren worden verzekerd, wij zoeken samen met u naar de meest passende en degelijke oplossing.

Daarnaast kan u extra waarborgen koppelen zoals : diefstal, tuinmaterieel, bijgebouw, zwembad, gestalde voertuig, rechtsbijstand, onrechtstreekse verliezen enz.Gezin


De basis van alle verzekeringen is toch wel de BA gezin of familiale verzekering. Onmisbaar in ieder verzekeringspakket.

Deze dekt u en uw gezin voor schade die u aan derden zou kunnen toebrengen in de privé sfeer.

Via ons kantoor wordt er steeds een dekking rechtsbijstand mee opgenomen. Deze kan u dan aanspreken als u of een gezinslid, zelf het slachtoffer bent tijdens het privé leven.

Voorbeeld : U wordt aangereden tijdens een wandeltocht of tijdens het fietsen wordt je aangevallen door een loslopende hond. Een team van juristen van de maatschappij rechtsbijstand komt dan tussen om uw belangen te verdedigen.

Voor alleenstaanden en 60 plussers zijn er speciale tarieven.

Let op we hebben het hier over burgerlijke zaken, geen contractuele geschillen. Deze en nog vele andere zaken zoals geschillen rond arbeidsrecht bvb als u problemen hebt met uw werkgever zijn ook verzekerbaar. Sinds kort zijn er zelfs formules die fiscaal aftrekbaar zijn wat het nog interessanter maakt.Ongevallenverzekering 


Naast de BA gezin zijn er nog andere interessante dekkingen zoals de persoonlijke ongevallenverzekering. Niet hetzelfde als de familiale verzekering.

Hier zal de verzekering uzelf vergoeden en bijstaan bij een ongeval waar u zelf schuld aan treft. Bijvoorbeeld u valt met de fiets of bij het reinigen van de dakgoot komt u ten val doordat de ladder wegschuift. Dit soort ongevallen komen dagelijks voor en kunnen een serieuze impact hebben op uw financiële situatie. U valt dan immers terug op 60% van uw loon.

Een ongevallenverzekering komt dan tussen zodat u in deze moeilijke periode toch nog uw bestaande levenskwaliteit kan behouden.

Wij kunnen verschillende formules aanbieden tegen betaalbare premies.

 Bescherm uzelf en uw gezin en vraag ons vrijblijvende een offerte


Schuldsaldoverzekering


Indien u een krediet hebt afgesloten kan u deze schuld verzekeren via een tijdelijke levensverzekering met afnemend kapitaal, de schuldsaldoverzekering. De meeste banken zullen u adviseren om dit bij hen af te sluiten. Weet dat dit in veel gevallen een peperdure premie zal zijn. Het is dan ook aan te raden dat u ook eens een offerte vraagt via een makelaar. Wij werken met gespecialiseerde maatschappijen die uiterst scherpe premies kunnen aanbieden. Zelfde verhaal met de brandverzekering trouwens. Soms kan u beter een bank kiezen die u een correct tariefvoorstel doet en waar u de vrije keuze hebt voor uw verzekeringspakket.

Ook voor niet-woonkredieten kan u een schuldsaldo afsluiten. U leent bvb.voor de aankoop van een dure wagen en wenst uw partner of kinderen niet op te zadelen met het kredietsaldo als u komt te overlijden.


Hospitalisatieverzekering


Het nut van een hospitalisatieverzekering

Hoewel de wettelijke ziektekostenverzekering (mutualiteit - RIZIV) een groot deel van de gezondheidszorg betaalt, dekt ze niet alle belangrijke kosten. Een aantal erkende behandelingstechnieken, medische materialen, implantaten of geneesmiddelen worden bijvoorbeeld niet terugbetaald door de sociale zekerheid (RIZIV)De kwaliteit van de gezondheidszorg in België is goed maar dat heeft ook zijn prijs. De kostprijs van de gezondheidszorg blijft almaar stijgen. We leven ook steeds langer. Dat maak dat de totale uitgaven voor de gezondheid de volgende decennia wellicht zullen stijgen. De hospitalisatieverzekering, die werkt als aanvulling op de wettelijke ziektekostenverzekering via de ziekenfondsen, is de laatste jaren erg gegroeid. Vandaag zijn meer dan 5 miljoen Belgen bij een verzekeringsonderneming verzekerd tegen hospitalisatie.

Kies daarom voor een degelijke hospitalisatieverzekering. Wij werken hiervoor reeds 25 jaar met één van de beste maatschappijen op de markt. Er zijn verschillende formules die wij u graag toelichten. Kijk gerust ook eens op de site van DKV, u kan zelf het tarief bepalen en ook onmiddellijk overgaan tot opmaak van de polis. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen zodat u zeker bent dat alles correct wordt opgemaakt.


Reisbijstandsverzekering

Droomt u van een reis naar de bergen of bent u op zoek naar de winterzon? Kies de verzekering die het best bij u past en vertrek met een gerust gemoed. Europ Assistance is reeds jarenlang onze bevoorrechte partner in bijstandsdekkingen.

Kunstverzekering - Muziekinstrumenten

Een state of the art contract specifiek gericht op het verzekeren van uw kunstwerken Een dekking van het type "Alle Risico behalve", specifiek ontworpen voor het verzekeren van kunstcollecties, dit via AXA Art, maatschappij die al sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in het verzekeren van kunstvoorwerpen. In de waarborg "Alle Risico's" zijn tevens toevallige breuk alsook de transportrisico's opgenomen. De kunstwerken zijn verzekerd in aangenomen waarde. Er is een automatische uitbreiding van de verzekeringspolis voorzien voor nieuwe aanwinsten. 


Oldtimers en collectievoertuigen

Omnium voor luxe-voertuigen en oldtimers

Wij bieden een omniumverzekering aan op maat van elke bestuurder vanaf de leeftijd van 30 jaar die een luxe-voertuig bezit, nieuw of oldtimer, en met een gering aantal kilometers op de teller. Het begrip "luxe" is afhankelijk van het merk en/of het model en van de waarde van het voertuig. Deze omnium biedt de meest uitgebreide dekking voor een aantrekkelijke prijs.

Pleziervaartuigen

Een verzekering voor een pleziervaartuig is geen luxe maar een noodzaak, zelfs voor kleine vaartuigen. Wij bieden dekking voor een brede waaier aan pleziervaartuigen : zeilboten, motorboten, hobby-cats, jetski's; … en helpen u graag verder om een op maat gemaakte dekking samen te stellen voor het pleziervaartuig van uw klant.

Zelfstandigen


Voertuigen-mobiliteit

Auto-lichte vracht-vrachtwagen-aanhanger-bedrijfsmaterieel-cmr etc.

BA uitbating-BA beroep-BA na levering

Arbeidsongevallenverzekering

Gewaarborgd Inkomen

IPT groepsverzekering

VAPZ vrij aanvullend pensioen

BA 10 bouwverzekering

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Patroonsverzekering

Rechtsbijstand

Allebouwplaatsrisico's - BA 10 

Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van schade aan constructies in opbouw of verbouwing. 

Elke bouwheer loopt bepaalde financiële risico's tijdens het bouwproces, zelfs bij de bouw van een eenvoudige eengezinswoning.

De meeste gevaren kan je vermijden door een goed preventiebeleid, maar er zijn risico's die je nooit volledig in de hand hebt. Denk maar aan overmacht, natuurkrachten en menselijke fouten.

Tijdens de bouwperiode is er misschien wel een brandverzekering maar deze komt meestal niet tussen. Een extra dekking via de ABR polis is dan ook ten zeerste aan te bevelen. 

De ABR-verzekering kan je vergelijken met een waarborg full omnium op uw wagen.                                            OOK VOOR JONGE BESTUURDERS VINDEN WIJ OPLOSSINGEN

                                                           VRAAG ONZE SPECIALE TARIEVEN